1487-טיפול הבהרה באינפרא-אדום (IPL

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  מירי אלדמע 11 years, 4 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • משתמש
    נושאים
  • #1487 Reply

    אורח/ת באתר
    משתתף

    הודעות : 976

    שלום, עברתי טיפול הבהרה בקרן אינפרא, אותו מכשיר של הסרת שיער-עם ידית אחרת, באזור הפנים וכפות הידיים, לפני שלושה ימים.
    מאז העור נראה יבש,מגורה, יצאו שני פצעי אקנה, יש קילוף עדין, אך יש גם התקפי גרד- וסימן של מעיין אקזמה בעור מתחת לסנטר.מגרד וגם כואב מרוב שגרדתי..כאשר אני שמה קרם חומצה לקטית וקרם רטינול- שורף לי מאד למשך כ-5 דקות.
    הקוסמטיקאית טוענת (בשיחת טלפון) שאלה סימנים נורמליים ולא שום סימן לאלרגיה.
    האם נראה לך שזו תגובה תקינה לטיפול? האם אכן תהיה הבהרה בטיפול זה? לאחר כמה טיפולים?
    תודה מראש,אתי

    #1488 Reply

    מירי אלדמע
    מנהל/ת

    הודעות : 597

    שלום אתי,
    על פי מה שציינת זו התגובה המתבקשת מפילינג במכשיר.
    מנסיוני האישי, ישנם טיפולים טובים יותר להבהרת כתמים בפנים, ומריחת חומצות קרוב כל-כך לפילינג בוודאי שישרוף, זה כמו לעשות כוויה על כוויה.
    אני ממליצה להמתין עד סוף הקילוף עם הקרמים שמכילים חומצות ורטינול, אפשר בינתיים להרגיע את העור ולימרוח משחת "ביאפין", ניתן להסיג בכל בית מרקחת.

    דבר נוסף,
    טיפ לכל נושא בחיים: "קודם לברר אם יש מים בבריכה ליפני שקופצים"-כדאי להתייעץ אצל מספר מומחיות ליפני טיפול, ולא להיתפתות מפרסומים.
    ב ה צ ל ח ה וחג פורים שמח
    מירי אלדמע

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: 1487-טיפול הבהרה באינפרא-אדום (IPL
Your information: